Energiek & Krachtig zijn!
Laagdrempelig, persoonlijk & doelgericht.

Life coaching 

Wanneer ben jij gelukkig? Wat is geluk eigenlijk? Hoe heb jij je leven ingericht? Ben je hier blij mee of zou je graag iets willen veranderen? Wat zou je dan willen veranderen en heb je enig idee welke richting je op wilt? Heb je al een manier gevonden hoe je deze verandering aan wilt gaan? 

Waar krijg jij energie van en wat kost jou energie? Wat vind je belangrijk in het leven en wat doet er minder toe? Heb jij bepaalde verwachtingen van jezelf of een ander? Zijn deze haalbaar en realistisch? Wat hebben deze verwachtingen jou tot nu toe opgeleverd?

Waarschijnlijk herken jij één van de bovenstaande vragen wel en ben je hier al langer mee bezig. Of misschien heb je wel heel andere vraagstukken die je bezighouden. Je hebt vast ook al zelf wat dingen geprobeerd om jouw levensvraagstukken op te lossen, maar loop je toch vast en heb je nog steeds geen rust gevonden in jouw leven. Dit kan voor komen in je privéleven, op je werk, in situaties met vrienden of familie of misschien wel iets heel anders. Het erkennen dat er iets niet goed loopt in je leven is vaak één, hier iets aan doen is lastiger. Wellicht brengt een coach jou het zetje in de goede richting wat weer zorgt voor rust en verlichting in jouw dagelijkse leven.

Mindset en gedachten

Heel belangrijk bij verandering zijn je mindset en je gedachtegang. Want zoals het tot nu toe ging zo werkte het blijkbaar niet voor jou, anders zat je dit waarschijnlijk niet te lezen. Tijdens mijn coachsessies met jou gaan we dus aan de slag met een verandering van jouw mindset. Je hoeft hier niet veel voor te doen behalve openstaan voor andere inzichten. Deze inzichten ga ik je niet zo geven, je gaat ze zelf ontdekken aan de hand van onze gesprekken en de opdrachten die ik je meegeef. Door op zoek te gaan naar jouw levensmotto en het vormgeven van de weg er naartoe in diverse stappen zal je een andere mindset krijgen die jou wel helpen naar de verandering die je zo graag wilt. Je zult weer rust in je leven ervaren en je leert een balans te vinden tussen de dingen waar je energie van krijgt en die jou energie kosten.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend en oriënterend telfoongesprek.

Praktische informatie

Eén sessie (ook het intakegesprek) duurt 45 tot 60 minuten. Het traject duurt zo lang als nodig is, het is lastig om aan te geven hoe lang het traject exact duurt. Dit is namelijk afhankelijk van de complexiteit van jouw vraag en het aantal veranderingen die je wilt bewerkstelligen.

Indicatie: tenminste 4 consulten.

Tarieven

Intake: 47,50 euro
Consult: 59 euro per sessie, inclusief btw, per sessie. (Voorbereidingstijd en verslaglegging inbegrepen)

Online stappenplan "welk pad ga jij bewandelen?": 75 euro (stappenplan en feedback per mail, onbeperkt geldig)
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.