Energiek & Krachtig zijn!
Laagdrempelig, persoonlijk & doelgericht.

Praktijk voor vitaliteit & beweging, stress & burn-out en life coaching       

Welkom bij Energiek & Krachtig zijn! Een coachpraktijk gespecialiseerd in vitaliteit & beweging, stress & burn-out en life coaching. Ik begeleid je graag bij jouw levensvragen, nieuwe doelen in beweging en vitaliteit of het vinden van rust in de stressvolle gebeurtenissen in jouw leven.


Vraagstukken over het leven

Wat is de zingeving van jouw leven? Wat is jou levensdoel? Dit kunnen hele lastige vragen zijn wanneer je de structuur in je leven even kwijt bent of niet meer gelukkig bent in jouw situatie. Je wilt misschien wel het roer omgooien in je relatie, in je carrière, gezondheid of vitaliteit. Wanneer je hulp kunt gebruiken bij het vinden van de weg naar één of meerdere veranderingen dan wil ik je daar graag bij helpen. Kijk op de pagina "Life coaching" voor de mogelijkheden.

Stressmanagement en burn-out

Stress op het werk of in de privésferen komt veel voor. Dit hoeft niet direct grote gevolgen te hebben, maar wanneer je merkt dat je er klachten van gaat ondervinden en je niet meer normaal kunt functioneren is het tijd om het probleem aan te pakken! Stress zal nooit verdwijnen, maar je kunt wel leren hoe je ermee om kunt gaan. Leer jouw stresslevel te reguleren en je gedachten te reflecteren. Vind weer rust! 

Stress en burn-out is een onderdeel van vitaliteit, maar heeft ook een overlapping met life coaching. Bekijk dus zowel de pagina "vitaliteit en beweging" als de pagina "Life coaching" om te zien welke mogelijkheden er zijn. Kom je er niet meteen uit? Neem dan gerust contact op. 

Verminderde vitaliteit

Vitaliteit omvat een aantal belangrijke onderwerpen die te maken hebben met leefstijl en gedrag. Vaak is verandering nodig op meerdere onderwerpen. 

Wanneer u zich kunt vinden in één of (meestal) meer van onderstaande symptomen kan dit aangeven dat u niet optimaal vitaal bent.

Symptomen: (onverklaarbare) vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaar zijn, pijnlijke spieren, rugpijn, hartkloppingen, concentratie- en/of geheugenproblemen, onrust ervaren, slaapproblemen, angstig zijn, regelmatig ziek zijn/verlaagde weerstand hebben, verhoogd BMI of obesitas, diabetes type II, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, maag- darmklachten, huidproblemen, etc.

Kijk op de pagina "Vitaliteit en beweging" voor de mogelijkheden die er zijn om een gezondere leefstijl aan te leren.

NIEUW! Zelfstandig aan de slag met online coaching

Ik bied je (naast de reguliere consulten) de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan door een stappenplan te doorlopen die ik voor je heb uitgestippeld. Dit stappenplan krijg je via de mail toegezonden, bij iedere stap kun je één keer om online feedback vragen (via mail). Merk je dat je vast loopt en meer begeleiding nodig hebt? Vraag dan een consult aan. Dit kan via Skype of toch juist in de praktijk. 

 

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.