Energiek & Krachtig zijn!
Laagdrempelig, persoonlijk & doelgericht.

 

Mijn naam is Stephanie Boom, 31 jaar oud en woonachtig in Lelystad samen met mijn man.

Sinds 2018 ben ik werkzaam binnen de Gezondheidscoaching, waarin ik mij inmiddels heb ontwikkelt tot specialist in Vitaliteit, Life coaching en stress&burn-out problematiek. 

Na 10 jaar in de dierenbranche gewerkt te hebben, besloot ik in 2017 het roer zelf om te gooien en een andere richting op te gaan. Na mijn opleiding voor Beweegcoach die ik in 2018 heb afgerond ben ik inmiddels ook gediplomeerd Vitaliteitscoach en Life coach.

Wat ik belangrijk vind tijdens mijn werk? Dat jij je op je gemak voelt en je gehoord voelt. Ik kan jouw vraagstukken niet voor je oplossen, maar ik kan je wel helpen naar het zoeken van de juiste richting. De richting naar de antwoorden op jouw vragen, het vinden van een gezondere leefstijl die bij jouw situatie past, het bereiken van jouw levensdoelen en het terugvinden van jouw levensgeluk. Ik heb hier zo mijn eigen methoden voor die bestaan uit uitgebreide gesprekken en het doen van opdrachten. Wil jij hier meer over weten dan kun je contact met mij opnemen voor een oriënterend gesprek. Hier zitten uiteraard geen verplichtingen aan.

Afhankelijk van of je bepaalde levensvragen hebt of juist op zoek bent naar een compleet nieuwe leefstijl, als coach begeleid ik je graag in jouw zoektocht naar antwoorden op het juiste gebied. 

Ik ben ervan overtuigd dat veranderingen alleen op lange termijn effectief zijn wanneer we lichaam & geest er samen bij betrekken. Effectief en doelgericht leren bewegen is een middel om je leefstijl te onderhouden, maar we ontkomen niet aan het grondig onderzoeken van je eetgewoontenMentaal zetten we alles weer op een rijtje door te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en wat voor invloed jouw gedachten en emoties op jouw gedrag hebben. Ik geef je graag de tools om de rest van je leven zelf je gedachten en gedrag te kunnen managen. Mijn doel is bereikt wanneer je je weer fit, krachtig en energiek voelt!


 Kwaliteit staat voorop!  

Gediplomeerd Beweegcoach
Gediplomeerd Vitaliteits- en lifecoach
Gecertificeerd stress & burn-out coach
Medische basiskennis
Psychosociale basiskennis
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.